iTennis este un personaj extrem de interesant aș putea spune. L-am cunoscut acum aproape 25 de ani însă pe vremea aceea nu îi cunoșteam numele.  Îl întrebam diverse, uneori atât de des încât îl confundam cu întrebarea pusă

  • Cum să îmi îmbunătățesc reverul?
  • Ce soluție trebuie să aleg dintr-o anumită situație pentru a-mi maximiza șansele de a câstiga punctul?
  • Cum sa gestionez presiunea meciului?
  • Ce echipament mă avantajează si ma reprezintă cel mai bine ?

M-a insoțit în toți acești ani în diverse ipostaze și iată că a venit momentul să vi-l prezint si vouă. iTennis sunt eu și este și fiecare dintre voi în interacțiunea cu acest sport care, aproape de fiecare dată, se încăpățânează să treacă de fileu direct în viață.

iTennis are tennis all inclusive – articole, sfaturi utile, evenimente, coaching si shop!

Au fost momente în parcursul meu profesional, atât ca jucător de tenis cât și ca antrenor, când mi-am dorit să fi avut la îndemână o sursă de informare pentru momentele când mă simțeam blocat, când eram in pană de idei fiind pus in fața unei probleme. Uneori pur și simplu mi-aș fi dorit să pot primi niște sfaturi practice care să mă ajute sa evoluez. În secțiunea Articole voi încerca să cuprind ultimele tendințe în domeniu, sfaturi practice, noutăți, cât si părerea mea personală legată de anumite subiecte pe care le consider importante. Cred că aceste subiecte sunt de interes pentru orice părinte implicat in tenis,antrenor de tenis sau sportiv.

Dacă îți place si te interesează acest sport, fie la nivel de hobby, fie la nivel de performanță, atunci este posibil ca secțiunea de Coaching să te intereseze.

Pentru echipamente și accesorii poți accesa secțiunea Tennis Shop. Și nu în ultimul rând, rămâi conectat la evenimentele pe care le-am pregătit în secțiunea Evenimente.